Вивчення вина та алкоголю важливе з кількох причин,
зокрема з погляду безпеки та здоров'я, культури та традицій, економіки та бізнесу, а також смаку та насолоди.
Навчання може допомогти зрозуміти вплив алкоголю на організм, оцінити
значення вина та алкоголю у культурі,
відкрити бізнес-можливості та покращити смакові рецептори.

Наш суботній курс ми також називаємо «шабатним». 

Нова група починає займатися 22 квітня 2023 року о 11.00 у @WunderbarKyiv.
що знаходиться вул. Мала Житомирська/пр. Михайлівський, 13/6 

Навчальна програма розрахована на ґрунтовне вивчення миру вина та міцних напоїв.

Ми вважаємо, що для пізнання алкоголю важлива практика,
тому теорію також надаємо студентами у вигляді робочих конспектів та
під час курсу вони
дегустують понад 100 напоїв з різних країн.

Курс складається з 6 лекцій та дегустацій:

22 квітня 2023 року
«Пазли аромату та смаку вина».

Сприйняття вина залежить від його аромату та смаку,
які визначаються сортом винограду, кліматом, грунтовими умовами,
технологією виробництва та витримкою.
Вивчення терруару допомагає винарям створювати унікальні вина, а
правила дегустації та поєднання вина з їжею є невід'ємним аспектом сучасного життя.
Усі ці аспекти поєднуються під час лекції,
щоб створити у студентів комплексне розуміння вина.

29 квітня 2023 року
Вина Франції — законодавці чи консерватори?

Франція — провідний виробник вина у світі, а
вина Франції є символом культурної спадщини та національної гордості країни.
Законодавство Франції щодо виробництва та продажу вина є консервативним,
що дозволяє зберігати якість та унікальність вина, і
захищає культурну спадщину та традиції країни.

6 травня 2023 року
Вина Італії — традиціоналісти чи новатори?

Історію вин Італії можна відслідкувати ще до часів Римської імперії.
Вони відомі по всьому світу.
Традиції виноробства в Італії мають глибокі корені, але
водночас італійські винороби постійно вдосконалюють свої методи виробництва,
використовуючи нові технології та підходи.

 

13 травня 2023 року
Вина Іспанії та Португалії, Німеччини та Австрії, Угорщини та інших країн Європи. 

Іспанія та Португалія славляться своїми винами, такими як Херес та Портвейн відповідно, а
Мадера виробляється на острові Мадейра.
Німеччина та Австрія відомі своїми білими винами, у той час, як
Угорщина славиться солодким Токаєм.
Кожна країна має свої унікальні сорти винограду та технології виробництва вина, що
дозволяє створювати вина з різними ароматами та смаками.

 

20 травня 2023 року
Вина «Нового Світу», Кавказу та Східної Європи.

Новий Світ охоплює виноробні країни Південної Америки, Австралії та Нової Зеландії, де
вина виробляють з використанням різних сортів винограду та
застосовуються різні методи виробництва.
Вина з Кавказу та Східної Європи відомі своїми унікальними смаковими якостями та
історичними традиціями виробництва, які
можуть бути цікавим варіантом для любителів нових смаків та ароматів.
Загалом, вина з цих регіонів відрізняються від європейських вин і
можуть зацікавити справжніх гурманів.

 

27 травня 2023 року
Міцний алкоголь.
Коньяк, Арманьяк, Кальвадос, віскі та горілка, ром, текіла,
ароматизовані та інші напої.

Міцний алкоголь — це напої з високим вмістом етилового спирту,
які можуть шкодити здоров'ю при надмірному вживанні.
Більшість міцних алкогольних напоїв виготовляють з різних видів зернових культур
або фруктів, таких як виноград, яблука, цукрова тростина тощо. 

Наш курс підійде як і поціновувачам вина та міцного алкоголю,
майбутнім сомельє та кавістам, рестораторам.
Дана програма є чудовою базою для підготовки до іспитів WSET.
Також, після закінчення курсу є можливість отримати сертифікат після успішного проходження іспиту.

Дегустації та лекції читає Дмитро Сидоренко —
засновник консультативно-інформаційного центру «Школа вин» та Асоціації сомельє України.

Вартість 1 лекції - 1 300, усього курсу - 7 000. 

Для запису звертайтеся в повідомлення https://www.facebook.com/vine.Dmytro.Sydorenko/
або за телефонами
+38 044 491 77 31,
+38 067 403 78 18.



вина и регионы
Немного о винодельческих регионах и винах
подробнее
о сомелье
Требовать от физика знать наизусть Есенина, всё равно что от гуманитария знать число π хотя бы до третьего знака.
подробнее
о вине, и не только...
Вино стало популярным, о нём пишут блогеры и снимают фильмы. Сомелье – главные популяризаторы вина, о них то же пишут блогеры и снимают фильмы. Напитки, рестораны – о них…
подробнее
КРАЩІ СОМЕЛЬЄ УКРАЇНИ, ВИПУСКНИКИ ШКОЛИ ВИН.
НОВОСТИ

ПАРТНЕРЫ