06.12.2022

1 грудня Пітер Дойг представив малюнок етикетки Château Mouton Rothschild 2020.

Минуло тижня завершилися заходи з представлення споживачам етикетки Château Mouton Rothschild 2020 року.

23 листопада анонс виходу у світ дав старт благодійному аукціону Sotheby's, виручені кошти якого повністю підуть пожежній команді регіону Бордо, щоб подякувати їм за зусилля під час лісових пожеж влітку та підтримати їх роботу.
Лот включає єдину пляшку Nebuchadnezzar (15 літрів) урожаю 2020 року, Impériale (6 л), подвійний магнум, підписаний художником і родиною, три магнуми та шість пляшок Château Mouton Rothschild ..
Крім того, переможець тендеру та п’ять гостей будуть запрошені до замку на приватну екскурсію та обід з членом родини Ротшильдів.
Орієнтовна вартість 30 000-200 000 євро. Аукціон завершився 2 грудня, але точна сума продаж поки невідома.

1 грудня Пітер Дойг (Peter Doig), який вважається одним із найвідоміших нині живих художників фігуративістів, представив малюнок етикетки. Він описує цю роботу як «краєвид мрії» та «вшанування людей, які працюють у винограднику та збирають виноград». «Картина показує щось із того, що відбувається за лаштунками виноробства», — сказав він на презентації етикетки. Це «своєрідна ода робітникам», які займаються виготовленням вина.

(Фото: Château Mouton Rothschild)





Всего новостей: 4

вина и регионы
Немного о винодельческих регионах и винах
подробнее
о сомелье
Требовать от физика знать наизусть Есенина, всё равно что от гуманитария знать число π хотя бы до третьего знака.
подробнее
о вине, и не только...
Вино стало популярным, о нём пишут блогеры и снимают фильмы. Сомелье – главные популяризаторы вина, о них то же пишут блогеры и снимают фильмы. Напитки, рестораны – о них…
подробнее
КРАЩІ СОМЕЛЬЄ УКРАЇНИ, ВИПУСКНИКИ ШКОЛИ ВИН.
НОВОСТИ

ПАРТНЕРЫ